Wordt het een pedicure- of manicure behandeling bij onze praktijk in Eindhoven?

Ook wanneer u niets aan uw voeten mankeert, is een voetbehandeling enorm ontspannend. Ga rustig zitten en kom volledig tot rust tijdens een welverdiende pedicure behandeling of massage van uw voeten. Naast onze gespecialiseerde voetbehandelingen, bieden wij u ook andere professionele behandelingen.

Mede door onze  jarenlange ervaring, voortdurende bijscholing en het werken met de modernste apparatuur kunnen wij u deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit garanderen. Uiteraard is hygiënisch werken bij ons vanzelfsprekend.

Complete voetbehandeling

Verdienen uw voeten wat extra aandacht? Maak dan een afspraak voor een complete voetbehandeling. Uw voeten worden gedesinfecteerd en uw nagels worden uitgebreid verzorgd. Eventuele ingroeiende nagels worden ook behandeld. Hierna worden likdoorns, overtollig eelt en kloofjes behandeld. Het resultaat? Voeten in topconditie. De voetbehandeling zal eindigen met een korte, ontspannende voetmassage waarbij we verzorgende crème gebruiken.

Een deelbehandeling boeken (bijvoorbeeld een likdoorn laten verwijderen of alleen nagels knippen) is ook mogelijk.

Speciale voetzorg

Voor reuma-, diabetes- en oncologiepatiënten is een optimale voetzorg van groot belang. Behoort u tot deze groep? Dan krijgt u in de meeste gevallen een groot deel van de behandelingen vergoed, mits u een juiste aanvullende verzekering heeft afgesloten.

Voetmassage

Kiest u voor de voetmassage, dan worden uw voeten gemasseerd met een basisolie, vermengd met een op uw wensen afgestemde etherische olie. Na deze massage voelt u zich als herboren.

Wij gebruiken bij deze massage uitsluitend de natuurlijke oliën van Chi.

Complete manicurebehandeling

Uw handen zijn uw visitekaartje. Verwen uzelf daarom eens met een complete manicurebehandeling. De behandeling begint met het desinfecteren van de handen. Hierna vijlen en polijsten we de nagels en gaan uw vingers in een nagelbadje. Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd. De behandeling sluiten we af met een korte handmassage met verzorgende lotion.

Spabehandeling

Even ultiem ontspannen? Reserveer dan voor een spabehandeling! U krijgt eerst een uitgebreide pedicure, waarbij uw voeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Vervolgens worden uw voeten gescrubd, wat een reinigende en verzachtende werking heeft. Tenslotte krijgen uw voeten een kleimasker met etherische olie en ze worden ondergedompeld in een parafine bad. Daarna warm ingepakt. dit noemen we ook wel voetpakking. U komt volledig tot rust, terwijl uw voeten in de beste conditie worden gebracht. Alle genoemde onderdelen van de spabehandeling kunt u ook los reserveren.